Publikavimo data: 2025-08-20
Pilavas su vištiena "Šukran"
Daugelis šeimininkių skundžiasi, kad ryžiai plovui būna minkšti. Jei gaminsite plovą pagal šį receptą, šią problemą pamiršite visiems laikams. Jis gaminamas lengvai ir paprastai.
Žingsnis 1
Vištieną nuplaukite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Katile įkaitinkite aliejų ir pradėkite kepti vištieną.
Žingsnis 3
Morkas supjaustykite, kaip norite, arba sutarkuokite. Sudėkite į katilą.
Žingsnis 4
Pomidorą supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į katilą. Viską gerai išmaišykite. Troškinkite 10 minučių.
Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite krapus ir nulupkite česnaką. Sudėkite krapus ir česnakus į katilą ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Supilkite ryžius į katilą ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Tuo metu ryžiams paruoškite 1-2 vnt. verdančio vandens. Puodeliui ryžių reikėtų paruošti 2 puodelius verdančio vandens.
Žingsnis 7
Įdėkite visus reikiamus prieskonius. Tada ryžius užpilkite verdančiu vandeniu. Būkite atsargūs, kad nenusidegintumėte nuo garų!
Žingsnis 8
Virkite 20 minučių ant silpnos ugnies, niekada neatidarykite katilo dangčio.
Kategorijos