Pilavas su vištiena "Šukran" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Pilavas su vištiena "Šukran"

Daugelis šeimininkių skundžiasi, kad ryžiai plovui būna minkšti. Jei gaminsite plovą pagal šį receptą, šią problemą pamiršite visiems laikams. Jis gaminamas lengvai ir paprastai.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Pilavas su vištiena "Šukran" Žingsnis 1
Vištieną nuplaukite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Pilavas su vištiena "Šukran" Žingsnis 2
Katile įkaitinkite aliejų ir pradėkite kepti vištieną.

Žingsnis 3

Pilavas su vištiena "Šukran" Žingsnis 3
Morkas supjaustykite, kaip norite, arba sutarkuokite. Sudėkite į katilą.

Žingsnis 4

Pilavas su vištiena "Šukran" Žingsnis 4
Pomidorą supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į katilą. Viską gerai išmaišykite. Troškinkite 10 minučių.

Žingsnis 5

Pilavas su vištiena "Šukran" Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite krapus ir nulupkite česnaką. Sudėkite krapus ir česnakus į katilą ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 6

Pilavas su vištiena "Šukran" Žingsnis 6
Supilkite ryžius į katilą ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Tuo metu ryžiams paruoškite 1-2 vnt. verdančio vandens. Puodeliui ryžių reikėtų paruošti 2 puodelius verdančio vandens.

Žingsnis 7

Pilavas su vištiena "Šukran" Žingsnis 7
Įdėkite visus reikiamus prieskonius. Tada ryžius užpilkite verdančiu vandeniu. Būkite atsargūs, kad nenusidegintumėte nuo garų!

Žingsnis 8

Pilavas su vištiena "Šukran" Žingsnis 8
Virkite 20 minučių ant silpnos ugnies, niekada neatidarykite katilo dangčio.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos