Pirozhki "Kurochka Ryaba". pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Pirozhki "Kurochka Ryaba".

Tai mėgstamiausi mano sūnaus pyragai. Neįmanoma jo nuo jų atplėšti, kol jis jų visų nesuvalgo. Įdaras originalus ir labai skanus. Šiuos pyragus galite patiekti svečiams arba tiesiog palepinti savo šeimą!
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
220 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 5/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Pirozhki "Kurochka Ryaba". Žingsnis 1
Padalykite tešlą į 6 lygias dalis.

Žingsnis 2

Iš tešlos suformuokite ir iškočiokite pailgas ovalias plokštainio riekeles.

Žingsnis 3

Pirozhki "Kurochka Ryaba". Žingsnis 3
Tada paruoškite įdarą. Išvirkite kiaušinius ir vištieną. Viską supjaustykite kubeliais. Sumaišykite su majonezu.

Žingsnis 4

Pirozhki "Kurochka Ryaba". Žingsnis 4
Įdarą dėkite ant tešlos ruošinių.

Žingsnis 5

Pirozhki "Kurochka Ryaba". Žingsnis 5
Tada suformuokite laivelio formos paplotėlius, palikdami viduryje skylę.

Žingsnis 6

Aptepkite paplotėlius kiaušiniu ir sviestu.

Žingsnis 7

Pirozhki "Kurochka Ryaba". Žingsnis 7
Sudėkite paplotėlius ant aliejumi pateptos kepimo skardos ir pašaukite į 190 laipsnių temperatūros orkaitę 25 minutėms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos