Publikavimo data: 2025-08-19
Pirštus laižantis mėsainis
Ieškojome alternatyvos greitam maistui. Derindami skirtingus ingredientus sukūrėme šį gardų mėsainį.
Žingsnis 1
Į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus. Smulkiai supjaustykite raudonąjį svogūną, šiek tiek pakepinkite ir sudėkite maltą mėsą. Kepkite, kol mėsa pakeis spalvą.
Žingsnis 2
Supjaustykite paprikas ir agurkus ir sudėkite į maltą mėsą.
Žingsnis 3
Šiek tiek pakepinkite, įpilkite kečupo, acto, prieskonių, druskos pagal skonį. Troškinkite 20 minučių po dangčiu, kartais pamaišydami.
Žingsnis 4
Perpjaukite mėsainių bandeles ne iki galo. Ant jų uždėkite salotų lapus ir sudėkite įdarą!
Kategorijos