Pirštus laižantis mėsainis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Pirštus laižantis mėsainis

Ieškojome alternatyvos greitam maistui. Derindami skirtingus ingredientus sukūrėme šį gardų mėsainį.
Gaminimo laikas
2400 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
98 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Pirštus laižantis mėsainis Žingsnis 1
Į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus. Smulkiai supjaustykite raudonąjį svogūną, šiek tiek pakepinkite ir sudėkite maltą mėsą. Kepkite, kol mėsa pakeis spalvą.

Žingsnis 2

Pirštus laižantis mėsainis Žingsnis 2
Supjaustykite paprikas ir agurkus ir sudėkite į maltą mėsą.

Žingsnis 3

Pirštus laižantis mėsainis Žingsnis 3
Šiek tiek pakepinkite, įpilkite kečupo, acto, prieskonių, druskos pagal skonį. Troškinkite 20 minučių po dangčiu, kartais pamaišydami.

Žingsnis 4

Pirštus laižantis mėsainis Žingsnis 4
Perpjaukite mėsainių bandeles ne iki galo. Ant jų uždėkite salotų lapus ir sudėkite įdarą!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita duona, mėsainiai, įspūdingas receptas, lengva, per 15 minučių, aštrus, užkandis, česnakų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos