Publikavimo data: 2024-03-26
Pita ritinėlis su korėjietiškomis morkomis
Pitos suktinukų receptai jau seniai visiems pažįstami, nes jie paruošiami greitai ir lengvai. Pitos vyniotinis su morkomis ir sūriu tinka šventiniam stalui arba užkandžiui. Jį patogu pasiimti su savimi į darbą ar į iškylą. Yra daugybė įdaro variantų. Pavyzdžiui, iš korėjietiškų morkų su sūriu ir virta dešra. Dešrą galite pakeisti virta arba kepta mėsa. Tinka bet kokia mėsa: vištiena, kiauliena, kalakutiena ir jautiena. Gaminkite ir eksperimentuokite.
Žingsnis 1
Paruoškite vyniotinį. Išklokite pitą ant stalo ir patepkite ją majonezu. Ant viršaus sudėkite virtą dešrą ir tolygiai paskirstykite ją ant pitos. Ant viršaus paskleiskite korėjietiškas morkas. paimkite sūrį ir pabarstykite juo morkas. Ant įdaro tolygiai paskleiskite smulkintas žoleles. Susukite pitą į ritinėlį ir supjaustykite gabalėliais.
Kategorijos