Pita ritinėlis su krabų lazdelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Pita ritinėlis su krabų lazdelėmis

Krabų lazdelių kūrėja laikoma Japonijos bendrovė. Pirmą kartą šį produktą ji pagamino 1973 m. Įdomu tai, kad 1984 m. krabų lazdelės pradėtos gaminti SSRS, būtent Murmanske. Nepaisant pavadinimo, krabų lazdelių sudėtyje nėra krabų mėsos. Pagrindinė sudedamoji dalis yra smulkinta baltosios okeaninės žuvies filė.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
176 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pita ritinėlis su krabų lazdelėmis Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Susmulkinkite krabų lazdeles. Sudėkite į dubenį, sudėkite kietąjį ir lydytą sūrį, kiaušinius, krapus, česnaką, prieskonius ir majonezą. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Pita ritinėlis su krabų lazdelėmis Žingsnis 2
Susukite jį. Išklokite lavašo lakštą, ant viršaus užtepkite įdaro. Tvirtai susukite į dešrelę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos