Publikavimo data: 2024-03-26
Pita ritinėlis su raudona žuvimi
Švelniai sūdyta raudona žuvis turi daug naudingų savybių. Tarp jų - gebėjimas mažinti cholesterolio kiekį kraujyje ir kovoti su kraujo krešuliais. O kiek joje yra jodo, nikotino rūgšties ir fosforo - net negalime kalbėti. Tačiau svarbu, kad ji būtų tinkamai sūdyta. Raudonos žuvies suktinukams rinkitės tik šviežią patikimų gamintojų žuvį.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Švelniai pasūdytą raudonąją žuvį supjaustykite nedideliais kubeliais. Susmulkinkite petražoles. Sudėkite juos į dubenį, supilkite kreminį sūrį ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Susukite jį. Išklokite lavašo lakštą ir paskirstykite ant jo įdarą. Tvirtai suvyniokite.
Kategorijos