Pita ritinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Pita ritinys

Ploną armėnišką pitos ritinėlį galima gaminti su įvairiais įdarais. Darbo dienos pietums įdarui galite naudoti kiaušinius ir krabų lazdeles. Šventiniam stalui - raudonosios žuvies, ikrų, sūrių. Bet kokiu atveju pitos vyniotinį reikėtų lengvai apkepti keptuvėje, kad jis būtų traškesnis ir skanesnis.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
233 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, garstyčios, glitimo turintys grūdai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pita ritinys Žingsnis 1
Paruoškite 1-ąjį įdarą. Paprikas perpjaukite pusiau ir 20 min. kepkite 180 ℃ įkaitintoje orkaitėje. Nuimkite odelę ir supjaustykite griežinėliais. Kol paprikos kepa, dubenėlyje sumaišykite majonezą, garstyčias, pusę krapų, druską ir pipirus.

Žingsnis 2

Pita ritinys Žingsnis 2
Paruoškite 2-ąjį įdarą. Į gilų dubenį sudėkite kambario temperatūros kreminį sūrį. Sumaišykite žoleles su sūriu iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Pita ritinys Žingsnis 3
Pasigaminkite pitos suktinukus. Ant pjaustymo paviršiaus padėkite 2 pitos lakštus. Vieną iš jų patepkite majonezo ir garstyčių mišiniu ir sudėkite paprikos griežinėlius. Ant antro lakšto užtepkite sūrio įdaro ir ant viršaus sudėkite žuvį. Susukite abu lavašus į ritinėlius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos