Publikavimo data: 2025-08-19
Pitos apkepas su varške ir sūriu
Šiandien gaminsime varškės apkepą su sūriu, varške ir suplėšyta pitos duona. Jis gaunasi labai skanus, švelnus, lengvai ir greitai paruošiamas.
Žingsnis 1
Į didelį dubenį sudėkite tarkuotą sūrį, šakute sutrintą varškę, susmulkintą žalią svogūną (galite dėti bet kokių žolelių), gabaliukais supjaustytą pitą, pieną, druską, pipirus, įmuškite kiaušinius.
Žingsnis 2
Visus ingredientus gerai išmaišykite. Tuo metu pita sugers pieną, taps minkšta ir švelni.
Žingsnis 3
Masę paskirstykite į formą, išlyginkite.
Žingsnis 4
Pyragą su sūriu ir varške kepkite 30-40 minučių 190 laipsnių orkaitėje, kol apskrus. Paruoštą pyragą šiek tiek atvėsinkite.
Kategorijos