Pitos apkepas su varške ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Pitos apkepas su varške ir sūriu

Šiandien gaminsime varškės apkepą su sūriu, varške ir suplėšyta pitos duona. Jis gaunasi labai skanus, švelnus, lengvai ir greitai paruošiamas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Pitos apkepas su varške ir sūriu Žingsnis 1
Į didelį dubenį sudėkite tarkuotą sūrį, šakute sutrintą varškę, susmulkintą žalią svogūną (galite dėti bet kokių žolelių), gabaliukais supjaustytą pitą, pieną, druską, pipirus, įmuškite kiaušinius.

Žingsnis 2

Pitos apkepas su varške ir sūriu Žingsnis 2
Visus ingredientus gerai išmaišykite. Tuo metu pita sugers pieną, taps minkšta ir švelni.

Žingsnis 3

Pitos apkepas su varške ir sūriu Žingsnis 3
Masę paskirstykite į formą, išlyginkite.

Žingsnis 4

Pitos apkepas su varške ir sūriu Žingsnis 4
Pyragą su sūriu ir varške kepkite 30-40 minučių 190 laipsnių orkaitėje, kol apskrus. Paruoštą pyragą šiek tiek atvėsinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, pomidorų sezonas, troškinys, mėsos troškinys, karšti patiekalai naujiems metams, cukinijų troškinys, receptų knyga, troškinys su sūriu, troškinys su pomidorais, troškinys su kiaušiniais

Kategorijos