Pitos pyragas su varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Pitos pyragas su varške

Toks rauginto pieno produktas kaip varškė suteikia žmogaus organizmui daug baltymų, padeda auginti raumenų masę ir aprūpina organizmą energija. Jei šiame recepte naudosite neriebią varškę, patiekalas saugiai tiks žmonėms, kurie laikosi dietos. Pyragas su varške šiek tiek primins koldūnus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Pitos pyragas su varške Žingsnis 1
Ištepkite formą sviestu ir išdėliokite 1/3 pitos. Ant viršaus sudėkite pusę varškės, tada pomidorus. Tada ant pomidorų uždėkite antrąją pusę pitos, tada likusią varškę ir pomidorus. Ant viršaus uždėkite paskutinę pusę pitos.

Žingsnis 2

Pitos pyragas su varške Žingsnis 2
Į sūdytą pieną įmuškite kiaušinius ir švelniai suplakite šakute arba plaktuvu. Supilkite mišinį į formą. Ant viršaus užberkite tarkuoto sūrio. Pyragą kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos