Publikavimo data: 2024-06-15
Pitos pyragėliai su varške ir žolelėmis keptuvėje
Kiek daug dalykų yra iš pitos duonos! Greiti pyragėliai su varške ir žolelėmis gali būti puikus užkandis. Jums nereikės vargti su tešla, o rezultatas bus traškūs, parudavę kepiniai, primenantys chačapurius. Įdaras dėl sūrio ir varškės derinio gaunasi kreminis ir grietininis.
Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite įdarą: į varškę suberkite tarkuotą sūrį, garstyčias, smulkintus krapus ir druską. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Pitą supjaustykite 10 cm pločio juostelėmis. Ant juostelės krašto uždėkite šaukštą įdaro ir susukite ją taip, kad gautumėte trikampį su įdaru viduje. Pakartokite su visomis pitos juostelėmis.
Žingsnis 3
Kiaušinio trynį suplakite su šaukšteliu vandens ir kiekvieną paplotėlį aptepkite iš abiejų pusių. Kepkite kepsnelius įkaitintoje keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol paruduos.
Kategorijos