Pitos pyragėliai su varške ir žolelėmis keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Pitos pyragėliai su varške ir žolelėmis keptuvėje

Kiek daug dalykų yra iš pitos duonos! Greiti pyragėliai su varške ir žolelėmis gali būti puikus užkandis. Jums nereikės vargti su tešla, o rezultatas bus traškūs, parudavę kepiniai, primenantys chačapurius. Įdaras dėl sūrio ir varškės derinio gaunasi kreminis ir grietininis.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
253 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pitos pyragėliai su varške ir žolelėmis keptuvėje Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite įdarą: į varškę suberkite tarkuotą sūrį, garstyčias, smulkintus krapus ir druską. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Pitos pyragėliai su varške ir žolelėmis keptuvėje Žingsnis 2
Pitą supjaustykite 10 cm pločio juostelėmis. Ant juostelės krašto uždėkite šaukštą įdaro ir susukite ją taip, kad gautumėte trikampį su įdaru viduje. Pakartokite su visomis pitos juostelėmis.

Žingsnis 3

Pitos pyragėliai su varške ir žolelėmis keptuvėje Žingsnis 3
Kiaušinio trynį suplakite su šaukšteliu vandens ir kiekvieną paplotėlį aptepkite iš abiejų pusių. Kepkite kepsnelius įkaitintoje keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos