Publikavimo data: 2024-03-24
Pitos suktinukas su grybais, sūriu ir svogūnais
Pitos suktinukas su grybais gali tapti vertu karštu užkandžiu ant jūsų stalo. Kartais jis patiekiamas ir šaltas. Į porcijinius gabalėlius padalytas vyniotinis bus sotus, bet lengvas, subtilaus skonio ir grybų aromato skanėstas. Patiekalą lengva patiekti, o jam paruošti reikia nedaug laiko. Dėl savo skonių derinių jis lengvai įsilies į kasdienį ir šventinį stalą.
Žingsnis 1
Grybus supjaustykite plonais griežinėliais. Susmulkinkite svogūnus. Keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite svogūnus ir grybus.
Žingsnis 2
Sutarkuokite kietąjį sūrį ir sudėkite jį į grybus bei svogūnus. Jei norite, į įdarą galite įberti maltų juodųjų pipirų arba paprikos. Palaukite, kol sūris pradės lydytis, ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Aptepkite pitos duoną. Ant jos tolygiai paskirstykite paruoštą įdarą. Tvirtai susukite pitą į ritinėlį.
Žingsnis 4
Supjaustykite vyniotinį vidutinio dydžio gabalėliais. Suktinukus išdėliokite lėkštėse.
Kategorijos