Pitos suktinukas su grybais, sūriu ir svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Pitos suktinukas su grybais, sūriu ir svogūnais

Pitos suktinukas su grybais gali tapti vertu karštu užkandžiu ant jūsų stalo. Kartais jis patiekiamas ir šaltas. Į porcijinius gabalėlius padalytas vyniotinis bus sotus, bet lengvas, subtilaus skonio ir grybų aromato skanėstas. Patiekalą lengva patiekti, o jam paruošti reikia nedaug laiko. Dėl savo skonių derinių jis lengvai įsilies į kasdienį ir šventinį stalą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pitos suktinukas su grybais, sūriu ir svogūnais Žingsnis 1
Grybus supjaustykite plonais griežinėliais. Susmulkinkite svogūnus. Keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite svogūnus ir grybus.

Žingsnis 2

Pitos suktinukas su grybais, sūriu ir svogūnais Žingsnis 2
Sutarkuokite kietąjį sūrį ir sudėkite jį į grybus bei svogūnus. Jei norite, į įdarą galite įberti maltų juodųjų pipirų arba paprikos. Palaukite, kol sūris pradės lydytis, ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Pitos suktinukas su grybais, sūriu ir svogūnais Žingsnis 3
Aptepkite pitos duoną. Ant jos tolygiai paskirstykite paruoštą įdarą. Tvirtai susukite pitą į ritinėlį.

Žingsnis 4

Pitos suktinukas su grybais, sūriu ir svogūnais Žingsnis 4
Supjaustykite vyniotinį vidutinio dydžio gabalėliais. Suktinukus išdėliokite lėkštėse.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos