Publikavimo data: 2024-03-24
Pitos suktinukas su vištiena, agurkais ir varškės sūriu
Pitos suktinukas su vištiena ir varške - puikus pasirinkimas pusryčiams ir užkandžiams kasdienėje mityboje, taip pat skanus šaltas užkandis šventinei vakarienei. Sotus ir sultingas vyniotinis yra sodraus skonio, gali būti gera alternatyva sudėtingoms salotoms. Suktinuką lengva paruošti, jis turi mažai kalorijų ir traukia įdomiais produktų skonių deriniais.
Žingsnis 1
Agurkus supjaustykite plonais griežinėliais. Virtą vištieną supjaustykite mažais gabalėliais. Susmulkinkite šviežias žoleles. Pasirinkite krapus, petražoles, kalendras arba žaliuosius svogūnus - pagal savo skonį.
Žingsnis 2
Aptepkite pitos duoną, aptepkite ją kreminiu sūriu. Stebėkite, kad kraštai neliktų sausi. Ant viršaus užberkite smulkintų žolelių. Tada ant pitos sudėkite vištieną ir agurkus, tolygiai paskirstykite per visą pitą.
Žingsnis 3
Susukite pitą į glaudų ritinėlį. Jei norite, galite įdėti ritinį į šaldytuvą ir palikti 10-15 minučių, kad įsigertų.
Žingsnis 4
Paruoštą vyniotinį supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir perkelkite į lėkštę.
Kategorijos