Pitos suktinukas su vištiena, agurkais ir varškės sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Pitos suktinukas su vištiena, agurkais ir varškės sūriu

Pitos suktinukas su vištiena ir varške - puikus pasirinkimas pusryčiams ir užkandžiams kasdienėje mityboje, taip pat skanus šaltas užkandis šventinei vakarienei. Sotus ir sultingas vyniotinis yra sodraus skonio, gali būti gera alternatyva sudėtingoms salotoms. Suktinuką lengva paruošti, jis turi mažai kalorijų ir traukia įdomiais produktų skonių deriniais.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pitos suktinukas su vištiena, agurkais ir varškės sūriu Žingsnis 1
Agurkus supjaustykite plonais griežinėliais. Virtą vištieną supjaustykite mažais gabalėliais. Susmulkinkite šviežias žoleles. Pasirinkite krapus, petražoles, kalendras arba žaliuosius svogūnus - pagal savo skonį.

Žingsnis 2

Pitos suktinukas su vištiena, agurkais ir varškės sūriu Žingsnis 2
Aptepkite pitos duoną, aptepkite ją kreminiu sūriu. Stebėkite, kad kraštai neliktų sausi. Ant viršaus užberkite smulkintų žolelių. Tada ant pitos sudėkite vištieną ir agurkus, tolygiai paskirstykite per visą pitą.

Žingsnis 3

Pitos suktinukas su vištiena, agurkais ir varškės sūriu Žingsnis 3
Susukite pitą į glaudų ritinėlį. Jei norite, galite įdėti ritinį į šaldytuvą ir palikti 10-15 minučių, kad įsigertų.

Žingsnis 4

Pitos suktinukas su vištiena, agurkais ir varškės sūriu Žingsnis 4
Paruoštą vyniotinį supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir perkelkite į lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos