Publikavimo data: 2024-05-26
Plikytas suflė su kopūstais
Yra daugybė suflė gaminimo variantų. Patiekalas gali būti saldus, sūrus, aštrus, pikantiškas, dietinis. Suflė patiekiama su įvairiais padažais ir dopingu. Taip pat gaminama orkaitėje, multivariklyje ir ant garų. Viskas priklauso nuo šeimininkės skonio ir pageidavimų. Šis receptas - suflė su kopūstais. Labai sotus ir sveikas patiekalas.
Žingsnis 1
Keptuvėje augaliniame aliejuje pakepinkite morkas ir svogūnus. Sudėkite smulkintus kopūstus ir troškinkite, kol suminkštės, uždengę dangčiu.
Žingsnis 2
Virtą mėsą sudėkite į trintuvą, supilkite grietinę, trynius, prieskonius ir gerai išplakite. Atskirai suplakite baltymus. Tada mėsos masę sumaišykite su kopūstais, gerai išmaišykite. Tada dviem etapais sudėkite baltymus ir atsargiai išmaišykite mentele.
Žingsnis 3
Ištepkite formą sviestu ir įdėkite į ją suflė. Įdėkite formą į iki 200C įkaitintą orkaitę. Kepkite 30 minučių.
Kategorijos