Publikavimo data: 2025-08-17
Plikyti naminiai sūrio pyragėliai su manų kruopomis
Kiekviena šeimininkė turi savo sūrio pyragų receptą, ir kiekvienas iš jų yra unikalus ir tradicinis tam tikroje šeimoje. Šio populiaraus patiekalo skonis labai priklauso nuo varškės kokybės, jos tankio, sudėties santykio. Tačiau yra tam tikrų niuansų ir varškėčių recepte. Pavyzdžiui, siūlomame variante vietoj miltų naudojamos manų kruopos, ir daugeliu atžvilgių jis laimi, nes varškėtukai gaunasi sodrūs ir minkšti, iškepa per trumpą laiką ir tampa sočiais pusryčiais.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite varškę, cukrų ir manų kruopas. Sudėkite sodą ir kiaušinius, išmaišykite. Palikite šiek tiek laiko, kad manų kruopos išbrinktų.
Žingsnis 2
Varškės masę šaukštu sudėkite į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite iš abiejų pusių, laikydami mažą kaitrą.
Kategorijos