Publikavimo data: 2025-08-17
Plikyti sūrio pyragėliai iš ryžių miltų
Sūrio pyragaičiai būna purūs ir labai minkšti.
Žingsnis 1
Varškę supilkite į gilų dubenį ir įmuškite 1 kiaušinį. Varškės masę gerai išmaišykite šakute arba trintuvu.
Žingsnis 2
Įberkite 2-3 valgomuosius šaukštus ryžių miltų. Mišinys neturėtų per daug lipti prie rankų.
Žingsnis 3
Įberkite 3-4 arbatinius šaukštelius cukraus. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Imkite varškės masę šaukštu ir formuokite rutuliukus. Apvoliokite rutuliukus ryžių miltuose ir suvyniokite.
Žingsnis 5
Iškepkite nedidelę plokščią duoną.
Žingsnis 6
Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite šiek tiek aliejaus.
Žingsnis 7
Sudėkite sūrio pyragėlius į įkaitintą keptuvę, sumažinkite kaitrą iki silpnos ugnies. Po 2-3 minučių apverskite, kai viena pusė paruduos.
Žingsnis 8
Uždenkite dangčiu, kad sūrio pyragaičiai geriau iškeptų viduje ir taptų puresni.
Žingsnis 9
Kai sūrio pyragėliai apkeps iš abiejų pusių, išjunkite kaitlentę ir perkelkite į lėkštę.
Kategorijos