"Plombière" ant grotelių. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

"Plombière" ant grotelių.

"Plombier" keptuvėje - tai pyragas be kepimo, kurio skonis primena šaltą skanėstą. Pyragėliai gaminami iš varškės tešlos. Reikia imti riebios varškės, geriausia 9 proc. Puiku, jei ji bus kaimiška. Kremas impregnavimui - pieno ir grietinės pagrindu. Kaip sluoksnį galima naudoti tik grietinėlę arba pyragėlius užpilti tarkuotais riešutais ar kokoso drožlėmis. Tortą paruošite greičiau nei per valandą, tačiau jam reikės 2 valandų kambario temperatūroje ir 3 valandų šaldytuve, kad įsigertų.
Gaminimo laikas
345 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
227 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.21/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

"Plombière" ant grotelių. Žingsnis 1
Paruoškite kremą. Kiaušinius sumaišykite su vanile, cukrumi, grietine, krakmolu ir miltais. Pieną kaitinkite ant vidutinės ugnies. Trečdalį karšto pieno sumaišykite su kiaušinių mišiniu, išmaišykite ir supilkite į puodą. Sumažinkite kaitrą iki silpnos. Nuolat maišydami virkite kremą, kol sutirštės. Tada išjunkite kaitlentę, sudėkite sviestą, gerai išmaišykite ir leiskite kremui atvėsti.

Žingsnis 2

"Plombière" ant grotelių. Žingsnis 2
Kol kremas šaldomas, išminkykite varškės tešlą. Varškę sumaišykite su kiaušiniu, cukrumi ir vanile. Tada dalimis suberkite miltus ir sodą ir gerai išminkykite.

Žingsnis 3

"Plombière" ant grotelių. Žingsnis 3
Paruoškite pyragėlius. Iš tešlos suformuokite ritinį ir supjaustykite jį į 8 dalis. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į maždaug 20 cm skersmens apskritimą, nelygius kraštus nupjaukite. Kiekvieną paplotėlį apkepkite ant sausos įkaitintos keptuvės iš abiejų pusių po 2-3 minutes. Stebėkite, kad jie neišdžiūtų. Iš tešlos likučių padarykite dar vieną paplotėlį, apkepkite ir atidėkite į šalį, kad galėtumėte patiekti.

Žingsnis 4

"Plombière" ant grotelių. Žingsnis 4
Suformuokite pyragą. Tinkamo skersmens plokščios lėkštės dugną ištepkite 1 valgomuoju šaukštu grietinėlės. Kiekvieną pyragą gerai aptepkite kremu, kiekvienam sluoksniui naudokite maždaug 2-3 valgomuosius šaukštus. Šonus aptepkite likusia grietinėle. Patiekti skirtą tortą sutrupinkite ir apibarstykite torto paviršių. Palikite desertą 2 val. kambario temperatūroje, tada dar 3 val. palaikykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, pusryčiai, sūrio pyragai, varškės patiekalai, receptų knyga, sūrio pyragai su varške, pusryčiai su kiaušiniu, sūrio pyragai su sultenėmis, pusryčiai su varške, sūrio pyragai su kiaušiniu

Kategorijos