Ploni blyneliai ant pieno pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Ploni blyneliai ant pieno

Jei ilgai ieškojote tobulai plonų ir gražių blynų recepto - būtinai pabandykite pasigaminti šiuos pieniškus blynus. Jokių gumuliukų, nusivylimo ir blogos nuotaikos, tik gardūs ažūriniai blyneliai su mėgstamais įdarais! Jie ypač dera su lengvai sūdyta žuvimi (kurią taip pat galite iš anksto pasiruošti namuose!) ir varške.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
21 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.93/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ploni blyneliai ant pieno Žingsnis 1
Kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir druska, išplakite mikseriu arba plaktuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Ploni blyneliai ant pieno Žingsnis 2
Įpilkite nedidelę dalį pieno (100-200 g) ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Ploni blyneliai ant pieno Žingsnis 3
Suberkite miltus ir gerai išmaišykite tešlą, kad ji taptų gana tiršta. Svarbu įsitikinti, kad tešloje nėra gumuliukų.

Žingsnis 4

Ploni blyneliai ant pieno Žingsnis 4
Supilkite likusį pieną ir išmaišykite tešlą.

Žingsnis 5

Ploni blyneliai ant pieno Žingsnis 5
Supilkite augalinį aliejų ir maišykite, kol susimaišys. Tešla bus gana skysta.

Žingsnis 6

Ploni blyneliai ant pieno Žingsnis 6
Kepkite blynus iš abiejų pusių ant gerai įkaitintos keptuvės. Geriau naudoti specialią blynų keptuvę. Jei reikia, jos paviršių patepkite trupučiu augalinio aliejaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos