Publikavimo data: 2024-04-05
Ploni blyneliai ant pieno
Jei ilgai ieškojote tobulai plonų ir gražių blynų recepto - būtinai pabandykite pasigaminti šiuos pieniškus blynus. Jokių gumuliukų, nusivylimo ir blogos nuotaikos, tik gardūs ažūriniai blyneliai su mėgstamais įdarais! Jie ypač dera su lengvai sūdyta žuvimi (kurią taip pat galite iš anksto pasiruošti namuose!) ir varške.
Žingsnis 1
Kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir druska, išplakite mikseriu arba plaktuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Įpilkite nedidelę dalį pieno (100-200 g) ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Suberkite miltus ir gerai išmaišykite tešlą, kad ji taptų gana tiršta. Svarbu įsitikinti, kad tešloje nėra gumuliukų.
Žingsnis 4
Supilkite likusį pieną ir išmaišykite tešlą.
Žingsnis 5
Supilkite augalinį aliejų ir maišykite, kol susimaišys. Tešla bus gana skysta.
Žingsnis 6
Kepkite blynus iš abiejų pusių ant gerai įkaitintos keptuvės. Geriau naudoti specialią blynų keptuvę. Jei reikia, jos paviršių patepkite trupučiu augalinio aliejaus.
Kategorijos