Publikavimo data: 2025-08-18
Ploni blyneliai ant pieno
Blynai pagal šį receptą visada būna puikūs. Ploni, purūs ir minkšti. Tinka saldiems ir pikantiškiems įdarams. Išbandykite juos gaminti ir šis receptas taps jūsų mėgstamiausiu.
Žingsnis 1
Kambario temperatūros kiaušinius sumaišykite su druska ir cukrumi plaktuvu.
Žingsnis 2
Įpilkite 100-150 ml pieno. Taip pat geriau vartoti kambario temperatūros. Išmaišykite ir suberkite per sietelį persijotus miltus.
Žingsnis 3
Gerai išmaišykite blenderiu iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Supilkite likusį pieną ir sumaišykite trintuvu. Tešla bus skysta.
Žingsnis 5
Įpilkite 2 valgomuosius šaukštus saulėgrąžų aliejaus ir išmaišykite šaukštu.
Žingsnis 6
Kepkite blynus ant blynų keptuvės iš abiejų pusių, palaukite, kol kraštai paruduos (kaip nuotraukoje), ir apverskite.
Žingsnis 7
Antrąją pusę kepkite dar 30 sekundžių.
Kategorijos