Ploni blyneliai ant pieno pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Ploni blyneliai ant pieno

Blynai pagal šį receptą visada būna puikūs. Ploni, purūs ir minkšti. Tinka saldiems ir pikantiškiems įdarams. Išbandykite juos gaminti ir šis receptas taps jūsų mėgstamiausiu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
175 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.36/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Ploni blyneliai ant pieno Žingsnis 1
Kambario temperatūros kiaušinius sumaišykite su druska ir cukrumi plaktuvu.

Žingsnis 2

Ploni blyneliai ant pieno Žingsnis 2
Įpilkite 100-150 ml pieno. Taip pat geriau vartoti kambario temperatūros. Išmaišykite ir suberkite per sietelį persijotus miltus.

Žingsnis 3

Ploni blyneliai ant pieno Žingsnis 3
Gerai išmaišykite blenderiu iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Ploni blyneliai ant pieno Žingsnis 4
Supilkite likusį pieną ir sumaišykite trintuvu. Tešla bus skysta.

Žingsnis 5

Ploni blyneliai ant pieno Žingsnis 5
Įpilkite 2 valgomuosius šaukštus saulėgrąžų aliejaus ir išmaišykite šaukštu.

Žingsnis 6

Ploni blyneliai ant pieno Žingsnis 6
Kepkite blynus ant blynų keptuvės iš abiejų pusių, palaukite, kol kraštai paruduos (kaip nuotraukoje), ir apverskite.

Žingsnis 7

Ploni blyneliai ant pieno Žingsnis 7
Antrąją pusę kepkite dar 30 sekundžių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepti patiekalai, užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, Užgavėnės, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu

Kategorijos