Ploni blyneliai ant rūgštaus pieno pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Ploni blyneliai ant rūgštaus pieno

Šio recepto blyneliai būna labai ploni, minkšti ir skanūs, būtinai išbandykite!
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
202 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Ploni blyneliai ant rūgštaus pieno Žingsnis 1
Giliame dubenyje įmuškite 2 kiaušinius, suberkite cukrų ir druską. Tada į dubenį supilkite saulėgrąžų aliejų.

Žingsnis 2

Ploni blyneliai ant rūgštaus pieno Žingsnis 2
Ir rūgštus pienas

Žingsnis 3

Ploni blyneliai ant rūgštaus pieno Žingsnis 3
Ant peilio galiuko užberkite sodos.

Žingsnis 4

Ploni blyneliai ant rūgštaus pieno Žingsnis 4
Ir palaipsniui persijokite miltus, kad galėtumėte kontroliuoti tešlos konsistenciją.

Žingsnis 5

Ploni blyneliai ant rūgštaus pieno Žingsnis 5
Viską išmaišykite ir nesustodami maišyti supilkite šiek tiek verdančio vandens.

Žingsnis 6

Ploni blyneliai ant rūgštaus pieno Žingsnis 6
Viską gerai išmaišykite, tešla paruošta.

Žingsnis 7

Ploni blyneliai ant rūgštaus pieno Žingsnis 7
Į įkaitintą keptuvę semkite tešlą ir ją plonai paskirstykite.

Žingsnis 8

Ploni blyneliai ant rūgštaus pieno Žingsnis 8
Kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 9

Ploni blyneliai ant rūgštaus pieno Žingsnis 9
Kiekvieną blyną galite patepti trupučiu sviesto.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepti patiekalai, užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, Užgavėnės, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu

Kategorijos