Publikavimo data: 2025-08-20
Ploni blyneliai ant rūgštaus pieno
Šio recepto blyneliai būna labai ploni, minkšti ir skanūs, būtinai išbandykite!
Žingsnis 1
Giliame dubenyje įmuškite 2 kiaušinius, suberkite cukrų ir druską. Tada į dubenį supilkite saulėgrąžų aliejų.
Žingsnis 2
Ir rūgštus pienas
Žingsnis 3
Ant peilio galiuko užberkite sodos.
Žingsnis 4
Ir palaipsniui persijokite miltus, kad galėtumėte kontroliuoti tešlos konsistenciją.
Žingsnis 5
Viską išmaišykite ir nesustodami maišyti supilkite šiek tiek verdančio vandens.
Žingsnis 6
Viską gerai išmaišykite, tešla paruošta.
Žingsnis 7
Į įkaitintą keptuvę semkite tešlą ir ją plonai paskirstykite.
Žingsnis 8
Kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 9
Kiekvieną blyną galite patepti trupučiu sviesto.
Kategorijos