Ploni vaniliniai blyneliai su pienu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-22

Ploni vaniliniai blyneliai su pienu

Ploni ir tinkliniai blyneliai ant pieno suvalgomi akimirksniu. Jie tokie skanūs, kad sunku atsisakyti kitos blynų partijos. Blyneliai pagal šį receptą vienodai skanūs ir su grietine, ir su saldžia uogiene. Nesveriančių ir beveik permatomų blynų paslaptis slypi tešloje: ji išmaišoma su pienu ir verdančiu vandeniu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ploni vaniliniai blyneliai su pienu Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Kiaušinių trynius išplakite mikseriu iki putų. Supilkite verdantį vandenį ir išmaišykite. Supilkite šaltą pieną, cukrų ir vanilę. Taip pat atskirame inde išplakite baltymus ir įmaišykite į trynius. Tada dalimis suberkite miltus, plakdami mikseriu nedideliu greičiu iki vientisos masės. Supilkite 1 valgomąjį šaukštą augalinio aliejaus ir išmaišykite šaukštu.

Žingsnis 2

Ploni vaniliniai blyneliai su pienu Žingsnis 2
Iškepkite blynus. Įkaitinkite keptuvę, jos paviršių patepkite aliejumi. Ant keptuvės pilkite nedidelę dalį tešlos ir kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos