Publikavimo data: 2025-08-18
Plovas su ėriena ir granatais
Tikrai kaukazietiškas, su rūgščia granatų skonio natomis.
Žingsnis 1
Nuplaukite mėsą, nulupkite morkas, nulupkite česnakus, nuplaukite ryžius.
Žingsnis 2
Supjaustykite ėriuką kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 3
Kepkite ant silpnos ugnies ir troškinkite 20 minučių.
Žingsnis 4
Morkas supjaustykite kubeliais ir kepkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės.
Žingsnis 5
1,5 puodelio ryžių užpilkite 2,5 puodelio vandens ir virkite 10-15 minučių, dar 15 minučių virkite ant dujinės viryklės.
Žingsnis 6
Į išvirtus ryžius sudėkite ėrieną, morkas, prieskonius, viską išmaišykite.
Kategorijos