Plovas su ėriena ir granatais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Plovas su ėriena ir granatais

Tikrai kaukazietiškas, su rūgščia granatų skonio natomis.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
215 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Plovas su ėriena ir granatais Žingsnis 1
Nuplaukite mėsą, nulupkite morkas, nulupkite česnakus, nuplaukite ryžius.

Žingsnis 2

Plovas su ėriena ir granatais Žingsnis 2
Supjaustykite ėriuką kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 3

Plovas su ėriena ir granatais Žingsnis 3
Kepkite ant silpnos ugnies ir troškinkite 20 minučių.

Žingsnis 4

Plovas su ėriena ir granatais Žingsnis 4
Morkas supjaustykite kubeliais ir kepkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės.

Žingsnis 5

Plovas su ėriena ir granatais Žingsnis 5
1,5 puodelio ryžių užpilkite 2,5 puodelio vandens ir virkite 10-15 minučių, dar 15 minučių virkite ant dujinės viryklės.

Žingsnis 6

Plovas su ėriena ir granatais Žingsnis 6
Į išvirtus ryžius sudėkite ėrieną, morkas, prieskonius, viską išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos