Plovas su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Plovas su grybais

Pilavas su grybais - idealus vakarienės receptas tiems, kurie pasninkauja arba visai nevalgo mėsos. Šį patiekalą galima virti katiluose arba keptuvėje. Svarbiausia pasirinkti vieną iš pagrindinių ingredientų - ryžius. Pilavui gaminti tinka trapūs ryžių veislės. Pavyzdžiui, jazminų, indiniai arba basmati.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
113 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
17 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (33 bal.)

Žingsnis 1

Plovas su grybais Žingsnis 1
Paruoškite daržovių pagrindą. Gilioje keptuvėje įkaitinkite sviestą. Sudėkite į jį morkas ir svogūnus. Kepkite 7 minutes nuolat maišydami. Tada sudėkite grybus ir kepkite dar 10 minučių.

Žingsnis 2

Plovas su grybais Žingsnis 2
Sudėkite grybus su ryžiais ir baigkite virti plovą. Į daržoves suberkite ryžius, pasūdykite, pagardinkite pipirais, pabarstykite žiurke ir sudėkite česnaką. Kruopščiai išmaišykite. Supilkite į puodą vandenį, uždenkite dangčiu ir palaukite, kol užvirs. Sumažinkite ugnį iki silpnos ir palikite virti 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos