Publikavimo data: 2025-08-18
Plovas su vištienos skrandžiais
Vištienos skrandukai laikomi mažai kaloringais. Deja, jie ne taip dažnai atsiranda ant mūsų stalo. Taip yra tikriausiai dėl to, kad daugelis žmonių nežino apie šio nebrangaus produkto, kuriame gausu baltymų ir kitų maistinių medžiagų, naudą.
Žingsnis 1
Vištienos skrandukus 40 minučių virkite pasūdytame vandenyje. Sultinio neišmeskite, jo dar prireiks.
Žingsnis 2
Svogūną susmulkinkite ne itin smulkiai, morką ir petražolės šaknį supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 3
Stambiai supjaustykite vištienos skrandukus ir 5 minutes kepkite aliejuje ant didelės ugnies. Sudėkite svogūnus ir kepkite dar 5 minutes. Sudėkite morkas ir petražolės šaknį. Kepkite 5-7 minutes.
Žingsnis 4
Ryžius nuplaukite ir sudėkite į katilą. Supilkite 2 puodelius vištienos skrandukų sultinio. Pagardinkite druska ir prieskoniais.
Žingsnis 5
Nupjaukite česnako apačią, kur buvo šaknys, ir sudėkite jį į katilo vidurį. Troškinkite, kol išvirs, apie 30 minučių.
Kategorijos