Plovas su vištienos skrandžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Plovas su vištienos skrandžiais

Vištienos skrandukai laikomi mažai kaloringais. Deja, jie ne taip dažnai atsiranda ant mūsų stalo. Taip yra tikriausiai dėl to, kad daugelis žmonių nežino apie šio nebrangaus produkto, kuriame gausu baltymų ir kitų maistinių medžiagų, naudą.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
131 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Plovas su vištienos skrandžiais Žingsnis 1
Vištienos skrandukus 40 minučių virkite pasūdytame vandenyje. Sultinio neišmeskite, jo dar prireiks.

Žingsnis 2

Plovas su vištienos skrandžiais Žingsnis 2
Svogūną susmulkinkite ne itin smulkiai, morką ir petražolės šaknį supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 3

Plovas su vištienos skrandžiais Žingsnis 3
Stambiai supjaustykite vištienos skrandukus ir 5 minutes kepkite aliejuje ant didelės ugnies. Sudėkite svogūnus ir kepkite dar 5 minutes. Sudėkite morkas ir petražolės šaknį. Kepkite 5-7 minutes.

Žingsnis 4

Ryžius nuplaukite ir sudėkite į katilą. Supilkite 2 puodelius vištienos skrandukų sultinio. Pagardinkite druska ir prieskoniais.

Žingsnis 5

Plovas su vištienos skrandžiais Žingsnis 5
Nupjaukite česnako apačią, kur buvo šaknys, ir sudėkite jį į katilo vidurį. Troškinkite, kol išvirs, apie 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos