Poached ryžiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Poached ryžiai

Troškinti ryžiai laikomi vienu sveikiausių ir greičiausių garnyro paruošimo būdų. Patiekalas verdamas vandenyje, pridedant sviesto ir prieskonių. Ryžiai gaunasi sotūs, bet kartu labai lengvi. O mažas patiekalo kaloringumas leidžia jį naudoti dietos metu beveik be apribojimų. Beje, ryžių sultinys gali būti vartojamas kaip veiksmingas vaistas - jis kovoja su skrandžio gleivinės pažeidimais ir net opomis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Poached ryžiai Žingsnis 1
Paruoškite ryžius. Kruopščiai nuplaukite grūdus po šaltu tekančiu vandeniu. Išspauskite drėgmės perteklių ir suberkite ryžius į keptuvę. Į tą pačią keptuvę sudėkite sviestą.

Žingsnis 2

Poached ryžiai Žingsnis 2
Ryžius užpilkite vienu puodeliu neseniai užvirinto vandens, pastatykite ant silpnos ugnies ir virkite 4-5 minutes. Tada supilkite kitą puodelį vandens, įberkite druskos, pipirų ir kaitinkite ant mažiausios ugnies, kol ryžiai išvirs ir sugers visą vandenį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos