Podkogoli pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Podkogoli

Podkogoli yra nacionalinis marių virtuvės patiekalas, panašus į rusiškus pelmenis arba koldūnus. Įdarui gali būti naudojamos bulvės, grybai, mėsa arba jų deriniai. Podkogoli galima patiekti pusryčiams, kaip antrą patiekalą pietums ar vakarienei. Rekomenduojame podkogoli patiekti su grietinės padažu ir smulkiai supjaustytais žalumynais. Jei norite gauti mažiau kaloringą patiekalą, gamindami naudokite nugriebtą varškę ir grietinę.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
206 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.32/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Podkogoli Žingsnis 1
Sumaišykite visus tešlai skirtus ingredientus. Užminkykite gana standžią tešlą ir palikite ją 10-15 minučių pailsėti.

Žingsnis 2

Podkogoli Žingsnis 2
Išvirkite bulves ir jas sutrinkite.

Žingsnis 3

Podkogoli Žingsnis 3
Varškę sutrinkite šakute. Į varškę įmaišykite kiaušinį, druską. Varškę sumaišykite su bulvėmis. Smulkiai supjaustykite svogūną, pakepinkite aliejuje ir sudėkite į įdarą.

Žingsnis 4

Podkogoli Žingsnis 4
Iškočiokite 3 mm storio tešlą ir išpjaukite apskritimus. Į kiekvieną apskritimą dėkite įdaro ir kraštus užspauskite pynute.

Žingsnis 5

Podkogoli Žingsnis 5
Išplaukę podkogoli virkite verdančiame vandenyje apie 5 minutes, maišydami, kad nepriliptų prie keptuvės ir vienas prie kito. Patiekalas paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos