Publikavimo data: 2024-01-05
Polinezijos žuvų kotletai receptas
Pagal šį receptą galėsite paruošti labai skanius lašišų kotletus. Menkės kotletai tikrai turėtų būti valgiaraštyje. Šioje liesoje, dietinėje žuvyje yra daug folio rūgšties. Šis mikroelementas būtinas kraujotakos ir imuninei sistemoms augti ir vystytis. Paruoškite skanių ir sveikų žuvies kotletų visai šeimai!
Žingsnis 1
Jei reikia, pašalinkite iš lašišų filė kaulus ir žvynus. Nuo duonos riekelių nupjaukite plutelę.
Žingsnis 2
Į dubenį suberkite baltos duonos trupinius ir supilkite pieną.
Žingsnis 3
Kol duona mirksta, supjaustykite žuvies filė ir svogūną kubeliais. Lengvai išspauskite duoną iš skysčio ir kartu su mėtomis ir svogūnais sudėkite į maišytuvą.
Žingsnis 4
Į maltą mėsą įmuškite kiaušinį, sudėkite žoleles, druską ir pipirus. Jei maltinukai per daug vandeningi, galite į juos įberti šiek tiek džiūvėsėlių.
Žingsnis 5
Iš gautos masės suformuokite 4 kotletus. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir sudėkite kotletus.
Žingsnis 6
Kepkite kotletus 5-7 minutes iš abiejų pusių ant silpnos ugnies, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 7
Paruoštus kotletus reikia palikti pastovėti po dangčiu, kad jie taptų sultingesni.
Kategorijos