Pomidorų carpaccio pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Pomidorų carpaccio

Tradicinis itališkas carpaccio anksčiau buvo gaminamas tik iš žalios jautienos. Šiandien yra daugybė šio patiekalo variantų. Pavyzdžiui, pomidorų karpačio, kurio receptas idealiai tinka vegetarams arba žmonėms, kurie bijo naudoti termiškai neapdorotą mėsą. Tokį patiekalą geriausia gaminti iš vasarą užaugintų pomidorų, nes sezono metu jie yra patys skaniausi ir naudingiausi. Rinkitės tankius pomidorus, ir tada jums tikrai pavyks.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
100 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Pomidorų carpaccio Žingsnis 1
Paruoškite pomidorus. Pomidorus supjaustykite kuo plonesniais griežinėliais. Atsargiai sudėkite juos į lėkštę, pabarstykite druska ir palikite 10 minučių. Tada nusausinkite vandens perteklių.

Žingsnis 2

Pomidorų carpaccio Žingsnis 2
Užpilkite pomidorus aliejumi. Supjaustykite svogūną plonais žiedais ir sudėkite ant pomidorų. Patiekalą apšlakstykite aliejumi, pabarstykite pipirais ir papuoškite žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos