Pomidorų dešrelės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Pomidorų dešrelės

Neįprastas ir labai greitas pusryčių receptas. Šį patiekalą galima patiekti su skrudinta duona arba kiaušiniais. Tai bus labai skanūs ir sotūs pusryčiai, kuriais mėgausis visa šeima. Keptų dešrelių derinys su pikantiškais prieskoniais ir pomidorais negali likti neįvertintas. Mūsų receptas yra viena iš mėgstamų vokiškų pusryčių variacijų. Šį patiekalą paruošti gali pavykti net pradedančiajam.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pomidorų dešrelės Žingsnis 1
Nulupkite dešreles. Pirmiausia perpjaukite per pusę, tada kiekvieną pusę supjaustykite į bet kokį skaičių gabalėlių. Kiekvieną česnako skiltelę nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Pomidorus supjaustykite nedideliais kvadratėliais. Nereikia pašalinti žievelės.

Žingsnis 2

Pomidorų dešrelės Žingsnis 2
Įdėkite keptuvę ant ugnies, įpilkite šiek tiek aliejaus ir pirmiausia pakepinkite česnaką (jis suteiks patiekalui nepakartojamą skonį). Tada kepkite dešreles, kol jos taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Pomidorų dešrelės Žingsnis 3
Tada sudėkite pjaustytus pomidorus ir smulkiai pjaustytas žoleles. Tada pabarstykite raudonėlio prieskoniais. Gerai išmaišykite ir palikite troškintis.

Žingsnis 4

Pomidorų dešrelės Žingsnis 4
Troškinkite ant mažos ugnies nuolat maišydami, kol daržovės išvirs.

Žingsnis 5

Pomidorų dešrelės Žingsnis 5
Troškinimo metu pomidorai išleis sultis ir pavirs aksomine koše.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos