Publikavimo data: 2024-06-22
Pomidorų dešrelės
Neįprastas ir labai greitas pusryčių receptas. Šį patiekalą galima patiekti su skrudinta duona arba kiaušiniais. Tai bus labai skanūs ir sotūs pusryčiai, kuriais mėgausis visa šeima. Keptų dešrelių derinys su pikantiškais prieskoniais ir pomidorais negali likti neįvertintas. Mūsų receptas yra viena iš mėgstamų vokiškų pusryčių variacijų. Šį patiekalą paruošti gali pavykti net pradedančiajam.
Žingsnis 1
Nulupkite dešreles. Pirmiausia perpjaukite per pusę, tada kiekvieną pusę supjaustykite į bet kokį skaičių gabalėlių. Kiekvieną česnako skiltelę nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Pomidorus supjaustykite nedideliais kvadratėliais. Nereikia pašalinti žievelės.
Žingsnis 2
Įdėkite keptuvę ant ugnies, įpilkite šiek tiek aliejaus ir pirmiausia pakepinkite česnaką (jis suteiks patiekalui nepakartojamą skonį). Tada kepkite dešreles, kol jos taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Tada sudėkite pjaustytus pomidorus ir smulkiai pjaustytas žoleles. Tada pabarstykite raudonėlio prieskoniais. Gerai išmaišykite ir palikite troškintis.
Žingsnis 4
Troškinkite ant mažos ugnies nuolat maišydami, kol daržovės išvirs.
Žingsnis 5
Troškinimo metu pomidorai išleis sultis ir pavirs aksomine koše.
Kategorijos