Publikavimo data: 2024-06-09
Pomidorų ir grybų salotos su funchoza ir terijakio padažu
Ryžių makaronai arba funchoza yra įprastas garnyras japonų, korėjiečių ir kinų virtuvėje. Jų galima įsigyti ir specializuotose parduotuvėse, ir dideliuose mažmeninės prekybos tinkluose. Rytų šalyse jie patiekiami su mėsa, žuvimi, salotomis ir troškiniais. Pabandykite savo stalui paruošti lengvas pomidorų ir grybų salotas su funchoza.
Žingsnis 1
Grybus supjaustykite griežinėliais arba dideliais kubeliais ir sudėkite į keptuvėje įkaitintą alyvuogių aliejų. Kepkite apie 2-3 minutes, tada supilkite terijakio padažą, išmaišykite medine mentele ir kepkite dar 4 minutes. Paskutiniai į keptuvę sudėkite pomidorus, atsargiai išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 2
Supilkite funchozą į gilų dubenį ir užpilkite verdančiu vandeniu. Uždengę dangčiu palaikykite 5-7 minutes, tada nusausinkite sietelyje. Jei reikia, perplaukite šaltu vandeniu. Paruošta ji taps permatoma, dėl to dažnai vadinama "stikliniais makaronais".
Žingsnis 3
Rankomis suplėšykite salotų lapus ir sudėkite į lėkštę. Tada sudėkite pomidorus ir grybus, funchozą, užpilkite sojų padažu.
Kategorijos