Pomidorų ir grybų salotos su funchoza ir terijakio padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Pomidorų ir grybų salotos su funchoza ir terijakio padažu

Ryžių makaronai arba funchoza yra įprastas garnyras japonų, korėjiečių ir kinų virtuvėje. Jų galima įsigyti ir specializuotose parduotuvėse, ir dideliuose mažmeninės prekybos tinkluose. Rytų šalyse jie patiekiami su mėsa, žuvimi, salotomis ir troškiniais. Pabandykite savo stalui paruošti lengvas pomidorų ir grybų salotas su funchoza.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
82 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pomidorų ir grybų salotos su funchoza ir terijakio padažu Žingsnis 1
Grybus supjaustykite griežinėliais arba dideliais kubeliais ir sudėkite į keptuvėje įkaitintą alyvuogių aliejų. Kepkite apie 2-3 minutes, tada supilkite terijakio padažą, išmaišykite medine mentele ir kepkite dar 4 minutes. Paskutiniai į keptuvę sudėkite pomidorus, atsargiai išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.

Žingsnis 2

Pomidorų ir grybų salotos su funchoza ir terijakio padažu Žingsnis 2
Supilkite funchozą į gilų dubenį ir užpilkite verdančiu vandeniu. Uždengę dangčiu palaikykite 5-7 minutes, tada nusausinkite sietelyje. Jei reikia, perplaukite šaltu vandeniu. Paruošta ji taps permatoma, dėl to dažnai vadinama "stikliniais makaronais".

Žingsnis 3

Pomidorų ir grybų salotos su funchoza ir terijakio padažu Žingsnis 3
Rankomis suplėšykite salotų lapus ir sudėkite į lėkštę. Tada sudėkite pomidorus ir grybus, funchozą, užpilkite sojų padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos