Publikavimo data: 2025-08-17
Pomidorų makaronai keptuvėje
Pagal šį receptą keptuvėje pagaminsite labai greitą ir skanų patiekalą. Druskos dėti nebūtina, nes jos užtenka pomidorų sultyse, tačiau jei jos turite nepakankamai, įberkite druskos pagal skonį. Be to, jei patiekalas nebus uždengtas dangčiu, drėgmė išgaruos ir makaronai gausis kietesni, nei mums reikia. Būtinai uždenkite dangčiu, kad visas skystis įsigertų į makaronus.
Žingsnis 1
Įkaitinkite aliejų.
Žingsnis 2
Į įkaitintą aliejų sudėkite makaronus ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Įpilkite pomidorų sulčių ir vandens. Išmaišykite. Troškinkite 2-3 minutes, kol užvirs.
Žingsnis 4
Sudėkite bazilikus, išmaišykite ir retkarčiais pamaišydami troškinkite dar 3-4 minutes, kol skystis įsigers.
Žingsnis 5
Makaronai yra al dente. Jei jie atrodo kieti, tiesiog įpilkite šiek tiek skysčio ir virkite, kol išvirs pagal jūsų skonį.
Kategorijos