Publikavimo data: 2025-08-17
Pomidorų omletas
Pomidorų šviežumas puikiai dera prie lengvo omleto. Pusryčiams, popietiniam užkandžiui, ankstyvai vakarienei.
Žingsnis 1
Kiaušinius įmuškite į dubenį, atsargiai išmaišykite šakute, bet nemuškite. Įberkite druskos.
Žingsnis 2
Supilkite pieną, dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų, o kol aliejus įkaista, pomidorą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Žingsnis 4
Į keptuvę supilkite kiaušinius su pienu ir druska.
Žingsnis 5
Po minutės supilkite pomidorus į keptuvę. Minutės reikia, kad omleto dugnas iškeptų ir pomidorai nenukristų, bet liktų omleto storio.
Žingsnis 6
Uždenkite dangčiu ir kepkite 5 minutes, retkarčiais pamaišydami. Svarbiausia - būti atsargiems, kad omletas neprarastų purumo.
Kategorijos