Publikavimo data: 2024-09-16
Pomidorų padaže troškintos dešrelės
Labai dažnai pasitaiko, kad pietums ar vakarienei paruošti nėra laiko ar jėgų. Tokiu atveju dešrelės yra geras greito užkandžio variantas. Jos paruošiamos per kelias minutes, o daugeliui žmonių patinka jų skonis. Siūlome paprastas dešreles paversti apetitą žadinančiu ir gražiu patiekalu. Joms paruošti prireiks tarkuotų pomidorų, bet galite imti ir šviežių. Dešreles pomidorų padaže galite patiekti kaip savarankišką patiekalą arba pridėti prie jų garnyro pagal skonį.
Žingsnis 1
Ant dešrelių peiliu skersai padarykite negilius įpjovimus.
Žingsnis 2
Smulkiai susmulkinkite česnaką arba išspauskite jį per presą. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Kepkite česnakus 1-2 minutes ant vidutinės ugnies, kol jie taps auksiniai ir kvapnūs. Į keptuvę suberkite pomidorų tyrę ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Sudėkite dešreles į pomidorų padažą, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir aštriąja paprika. Švelniai išmaišykite mentele.
Žingsnis 4
Dešreles 10 minučių troškinkite pomidorų padaže ant silpnos ugnies.
Žingsnis 5
Paruoštas dešreles pomidorų padaže sudėkite į lėkštę. Papuoškite lėkštę šviežiais petražolių lapeliais. Gero apetito!
Kategorijos