Publikavimo data: 2024-06-15
Populiari šoninės kiaušinienė
Kiaušinių patiekalai yra populiariausias pusryčių patiekalas visame pasaulyje, o jų receptų yra daugybė. Mūsų receptas tinka tiems, kurie nori pasigaminti puikios konsistencijos ir skonio glaistytus kiaušinius. Baltymai gausis švelnūs ir tankūs, o trynys - tirštas ir labai minkštas. O kepta šoninė suteiks aromato ir paįvairins skonį. Norėdami išgauti norimą skonį ir prieskonius, galite pridėti mėgstamų prieskonių.
Žingsnis 1
Keptuvę statykite ant didelės ugnies ir gerai įkaitinkite. Supjaustykite šoninę plonais, pailgais griežinėliais. Kad griežinėliai būtų tobulesni, šoninę dviem minutėms įdėkite į šaldiklį. Užšaldytą šoninę lengviau supjaustyti vienodais plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Kepkite šoninę įkaitintoje keptuvėje dvi minutes, kol lengvai apskrus. Apverskite griežinėlius ir apkepkite iš kitos pusės.
Žingsnis 3
Paruoštus kiaušinius atsargiai įmuškite į dubenį. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite juos į keptuvę. Uždenkite dangčiu ir tris minutes kepkite ant vidutinės ugnies. Tiek laiko užteks, kad kiaušinių baltymai ir tryniai taptų puikios konsistencijos.
Kategorijos