Publikavimo data: 2024-06-15
Populiarios salotos su krevetėmis ir krabų lazdelėmis
Tarp šaltųjų užkandžių Europos virtuvėje salotos užtikrintai užima pirmaujančią vietą. Jų ruošimo variantų ir ingredientų derinių vis daugėja. Salotų paslaptis yra ta, kad šį stebėtinai paprastą ir skanų patiekalą iš esmės galima paruošti iš bet kokių produktų. Siūlome skanių ir sveikų dviejų sluoksnių salotų receptą iš tradicinių Europos virtuvės produktų.
Žingsnis 1
Nulupkite krevetes, pašalinkite kiautą ir galvą. Išimkite žarnyno siūlus. Krabų lazdeles, kiaušinius, agurkus ir krevetes supjaustykite smulkiais kubeliais.
Žingsnis 2
Paruoštus ingredientus sudėkite į dubenį. Sudėkite paruoštus kukurūzus. Užpilkite majonezu. Paragaukite ir, jei reikia, pakoreguokite skonį įberdami druskos ir pipirų. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Į plokščią lėkštę įdėkite kepimo žiedą ir užpildykite jį salotų mišiniu. Ant viršaus uždėkite kitą mažesnį žiedą ir taip pat užpilkite. Viršų papuoškite krevetėmis. Salotos turi susigerti. Todėl įdėkite jas į šaldytuvą 1 valandai.
Kategorijos