Populiarusis suktinukas su krabų lazdelėmis ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Populiarusis suktinukas su krabų lazdelėmis ir sūriu

Suktinukai su įvairiais įdarais yra lengvai pagaminamas ir greitai paruošiamas patiekalas. Šiuolaikinės namų šeimininkės juos labai mėgsta ir pelnytai. Juk juos iš esmės galima paruošti iš bet kokių šaldytuve esančių produktų. Pagal mūsų receptą per kelias minutes galėsite paruošti skanų šaltą užkandį iš gerai pažįstamų produktų. Jis pravers, jei prie jūsų durų slenksčio pasibels netikėti svečiai.
Gaminimo laikas
85 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
263 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Populiarusis suktinukas su krabų lazdelėmis ir sūriu Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Paruoštus kiaušinius įmuškite į dubenį ir suplakite plaktuvu, įberkite druskos, pipirų ir majonezo. Gerai išmaišykite iki vientisos masės. Sudėkite tarkuotą kietąjį sūrį, dar kartą išmaišykite ir galiausiai suberkite persijotus miltus. Tešla paruošta. Paruoštą formą ištepkite saulėgrąžų aliejumi. Supilkite tešlą į formą ir pašaukite į 200 °C įkaitintą orkaitę 20 minučių.

Žingsnis 2

Populiarusis suktinukas su krabų lazdelėmis ir sūriu Žingsnis 2
Sutarkuokite lydytą sūrį stambia tarka, krabų lazdeles supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Aštriu peiliu smulkiai supjaustykite krapus ir česnakus. Dubenyje sumaišykite česnaką, sūrį, krabų lazdeles ir krapus. Išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Populiarusis suktinukas su krabų lazdelėmis ir sūriu Žingsnis 3
Išimkite iš orkaitės iškeptą kiaušinių plakinį ir leiskite jam šiek tiek atvėsti. Ant jos sudėkite įdarą ir tolygiai paskirstykite po visą paviršių. Atsargiai susukite į ritinį ir valandai padėkite į šaldytuvą. Per tą laiką vyniotinis bus išmirkęs, jį bus patogu supjaustyti porcijomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos