Poshikunniki su mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Poshikunniki su mėsa

Tai nedideli kepti pusapvaliai paplotėliai. Jie ypač paplitę Permės regione.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
473 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
43 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Užminkykite paprastą tešlą be mielių arba nusipirkite paruoštos tešlos.

Žingsnis 2

Poshikunniki su mėsa Žingsnis 2
Padalykite tešlą į gabalėlius ir iškočiokite į apvalias plonas ne didesnes kaip 10 cm skersmens plokštainio riekeles.

Žingsnis 3

Poshikunniki su mėsa Žingsnis 3
Paruoškite įdarą. Smulkiai supjaustykite svogūną, pakepinkite jį. Pakepintus svogūnus sumaišykite su žalia malta mėsa, druska ir pipirais.

Žingsnis 4

Poshikunniki su mėsa Žingsnis 4
Įdarą dėkite ant kiekvienos duonos pusės.

Žingsnis 5

Poshikunniki su mėsa Žingsnis 5
Suspauskite tešlą ir suformuokite šukutės formos kraštus.

Žingsnis 6

Poshikunniki su mėsa Žingsnis 6
Kepkite dideliame kiekyje aliejaus po 5 minutes iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos