Publikavimo data: 2025-08-18
Poshikunniki su mėsa
Tai nedideli kepti pusapvaliai paplotėliai. Jie ypač paplitę Permės regione.
Žingsnis 1
Užminkykite paprastą tešlą be mielių arba nusipirkite paruoštos tešlos.
Žingsnis 2
Padalykite tešlą į gabalėlius ir iškočiokite į apvalias plonas ne didesnes kaip 10 cm skersmens plokštainio riekeles.
Žingsnis 3
Paruoškite įdarą. Smulkiai supjaustykite svogūną, pakepinkite jį. Pakepintus svogūnus sumaišykite su žalia malta mėsa, druska ir pipirais.
Žingsnis 4
Įdarą dėkite ant kiekvienos duonos pusės.
Žingsnis 5
Suspauskite tešlą ir suformuokite šukutės formos kraštus.
Žingsnis 6
Kepkite dideliame kiekyje aliejaus po 5 minutes iš abiejų pusių.
Kategorijos