Publikavimo data: 2025-08-20
PP brokolių, morkų ir svogūnų tyrė
Brokolių, morkų ir svogūnų tyrė. Šio patiekalo receptas žavi net užkietėjusius mėsos valgytojus. Lengvas skonis slepia gilumą - morkų saldumą, svogūnų kartumą, aštrų ir šiek tiek žolinį brokolių skonį. Atskira istorija yra spalva! Ryški, vasariška spalva geba nustebinti, tiks prie sudėtingų mėsos patiekalų ir netgi papuoš šventinę lėkštę su karštu maistu.
Žingsnis 1
Išvirkite brokolius. Įmeskite daržovę į verdantį vandenį, palaukite, kol užvirs, ir virkite 10 minučių. Kai išvirs, iš karto išimkite iš vandens, taip išsaugosite daugiau skonio.
Žingsnis 2
Tuo tarpu išvirkite morkas ir svogūnus, jei turite. Tai užtruks apie 40 minučių. Patikrinkite peiliu, jei jis lengvai įsmeigiamas į morkas, morkos jau paruoštos.
Žingsnis 3
Visas daržoves sudėkite į gilų dubenį.
Žingsnis 4
Daržoves sutrinkite trintuvu arba panardinamuoju maišytuvu. Paragaukite. Įberkite druskos ir dar kartą gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Į lėkštę sudėkite tyrę, ant viršaus uždėkite salotų lapų. Naudokite paprikas.
Kategorijos