PP brokolių, morkų ir svogūnų tyrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

PP brokolių, morkų ir svogūnų tyrė

Brokolių, morkų ir svogūnų tyrė. Šio patiekalo receptas žavi net užkietėjusius mėsos valgytojus. Lengvas skonis slepia gilumą - morkų saldumą, svogūnų kartumą, aštrų ir šiek tiek žolinį brokolių skonį. Atskira istorija yra spalva! Ryški, vasariška spalva geba nustebinti, tiks prie sudėtingų mėsos patiekalų ir netgi papuoš šventinę lėkštę su karštu maistu.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
32 kcal.
Baltymai
2 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.13/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

PP brokolių, morkų ir svogūnų tyrė Žingsnis 1
Išvirkite brokolius. Įmeskite daržovę į verdantį vandenį, palaukite, kol užvirs, ir virkite 10 minučių. Kai išvirs, iš karto išimkite iš vandens, taip išsaugosite daugiau skonio.

Žingsnis 2

PP brokolių, morkų ir svogūnų tyrė Žingsnis 2
Tuo tarpu išvirkite morkas ir svogūnus, jei turite. Tai užtruks apie 40 minučių. Patikrinkite peiliu, jei jis lengvai įsmeigiamas į morkas, morkos jau paruoštos.

Žingsnis 3

PP brokolių, morkų ir svogūnų tyrė Žingsnis 3
Visas daržoves sudėkite į gilų dubenį.

Žingsnis 4

PP brokolių, morkų ir svogūnų tyrė Žingsnis 4
Daržoves sutrinkite trintuvu arba panardinamuoju maišytuvu. Paragaukite. Įberkite druskos ir dar kartą gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

PP brokolių, morkų ir svogūnų tyrė Žingsnis 5
Į lėkštę sudėkite tyrę, ant viršaus uždėkite salotų lapų. Naudokite paprikas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, mažai kalorijų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, daržovių tyrė, receptų knyga

Kategorijos