PP kukurūzai su feta ir mėtomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

PP kukurūzai su feta ir mėtomis

Kukurūzai su fetos sūriu ir mėtų padažu - paprastas ir neįprastas patiekalas. Jis pagamintas iš labai sveikų ingredientų, tačiau jei norite, kad jame būtų dar daugiau vertingų medžiagų, valgomąją druską galite pakeisti jūros druska. Fetą galima pakeisti rikota. Kukurūzai padeda nervų ląstelėms ir yra naudingi hormoninių svyravimų metu. Jis taip pat dažnai rekomenduojamas dietoms, nes turi savybę mažinti apetitą.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
137 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

PP kukurūzai su feta ir mėtomis Žingsnis 1
Išvirkite kukurūzus. Supilkite vandenį į puodą ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Kai vanduo užvirs, sudėkite kukurūzus ir virkite juos priklausomai nuo jų brandos: jaunus kukurūzus virkite 20-30 minučių, o subrendusius - 30-40 minučių. Tada kukurūzus sudėkite į lėkštę ir kiekvieną varpą supjaustykite į 4 dalis.

Žingsnis 2

PP kukurūzai su feta ir mėtomis Žingsnis 2
Paruoškite kukurūzų padažą. Susmulkinkite mėtas ir sutrupinkite sūrį. Sumaišykite mėtas su sūriu, apšlakstykite aliejumi, pasūdykite ir dar kartą sumaišykite. Paruoštą padažą užpilkite ant kukurūzų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, moliūgų garnyrai, receptų knyga

Kategorijos