Publikavimo data: 2025-08-18
PP salotos su lengvai sūdyta lašiša
Švelniai sūdyta lašiša yra labai maistingas produktas, turintis daug vertingų medžiagų ir vitaminų sveikatai. O polinesočiosios rūgštys ir baltymai leidžia žuvį įtraukti į tinkamos mitybos racioną. Dietinės salotos su lengvai sūdyta lašiša yra nesudėtingo ir kartu labai skanaus, įdomaus skonio ir malonaus aromato patiekalo variantas. Patiekalui patiekti naudokite sezamo sėklas. Jei norite, jas galima lengvai paskrudinti.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Lašišą supjaustykite mažais gabalėliais, o agurkus - griežinėliais. Avokadą perpjaukite į dvi dalis, išimkite kauliuką ir šaukštu pašalinkite minkštimą nuo žievelės. Supjaustykite vaisių griežinėliais. Rankomis suplėšykite salotų lapus.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite avokado griežinėlius, salotų lapus, agurkus ir svogūnus į gilų indą ir sumaišykite. Į indo vidurį sudėkite lengvai sūdytos lašišos griežinėlius. Į atskirą indą supilkite alyvuogių aliejų ir citrinos sultis, įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite. Užpilkite padažą ant salotų.
Kategorijos