PP salotos su lengvai sūdyta lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

PP salotos su lengvai sūdyta lašiša

Švelniai sūdyta lašiša yra labai maistingas produktas, turintis daug vertingų medžiagų ir vitaminų sveikatai. O polinesočiosios rūgštys ir baltymai leidžia žuvį įtraukti į tinkamos mitybos racioną. Dietinės salotos su lengvai sūdyta lašiša yra nesudėtingo ir kartu labai skanaus, įdomaus skonio ir malonaus aromato patiekalo variantas. Patiekalui patiekti naudokite sezamo sėklas. Jei norite, jas galima lengvai paskrudinti.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
164 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

PP salotos su lengvai sūdyta lašiša Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Lašišą supjaustykite mažais gabalėliais, o agurkus - griežinėliais. Avokadą perpjaukite į dvi dalis, išimkite kauliuką ir šaukštu pašalinkite minkštimą nuo žievelės. Supjaustykite vaisių griežinėliais. Rankomis suplėšykite salotų lapus.

Žingsnis 2

PP salotos su lengvai sūdyta lašiša Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite avokado griežinėlius, salotų lapus, agurkus ir svogūnus į gilų indą ir sumaišykite. Į indo vidurį sudėkite lengvai sūdytos lašišos griežinėlius. Į atskirą indą supilkite alyvuogių aliejų ir citrinos sultis, įberkite druskos ir pipirų, išmaišykite. Užpilkite padažą ant salotų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, šviežių daržovių salotos, žuvies salotos, lašišos salotos, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, per 10 minučių, vakarienė, žaliasis sezonas, burokėlių sezonas, Naujųjų metų salotos, receptų knyga, raudonos žuvies salotos, Rukolos salotos, salotos su sūdyta raudonąja žuvimi, grietinės salotos, daržovių salotos

Kategorijos