Publikavimo data: 2025-08-18
Prancūziškas kišo pyragas su sūriu ir lašiša
Švelnus, skanus atviras pyragas. Svarbiausia - įdaras. Pyrage nėra daug tešlos.
Žingsnis 1
Sviestą atvėsinkite iki kambario temperatūros, suberkite miltus ir įtrinkite į trupinius. Tada įmuškite kiaušinį ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Iš tešlos suformuokite rutulį, suvyniokite jį į maistinę plėvelę ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 3
Lašišą ir sūrį supjaustykite kubeliais, išmaišykite.
Žingsnis 4
Išplakite 3 kiaušinius su grietinėle, druska ir pipirais pagal skonį.
Žingsnis 5
Į formą dėkite ploną tešlos sluoksnį, tolygiai paskleiskite įdarą ir užpilkite kiaušinių plakiniu.
Žingsnis 6
Šaukite į orkaitę 40-50 minučių, priklausomai nuo formos aukščio. Jei žema, 40 minučių. Jei aukšta, 50 minučių.
Kategorijos