Prancūziškas omletas su upėtakiu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Prancūziškas omletas su upėtakiu

Šiame recepte sužinosite, kaip prancūzai gamina omletą. Jis, kaip ir viskas, ką jie daro, gaunasi gražus ir išskirtinis. Šie neįprasti pusryčiai padės jums ištrūkti iš rutinos, pasisotinti ir pakelti nuotaiką!
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
241 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.11/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Prancūziškas omletas su upėtakiu Žingsnis 1
Dubenyje išplakite kiaušinius ir pagal skonį įberkite druskos.

Žingsnis 2

Prancūziškas omletas su upėtakiu Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir supilkite dubenėlio turinį į keptuvę. Tolygiai paskleiskite aplink keptuvę. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir gausiai juo aptepkite pusiau iškepusį omletą. Dalį sūrio pasilikite vėlesniam laikui.

Žingsnis 3

Prancūziškas omletas su upėtakiu Žingsnis 3
Supjaustykite raudonąją žuvį griežinėliais ir padėkite ją prie vieno omleto krašto.

Žingsnis 4

Prancūziškas omletas su upėtakiu Žingsnis 4
Atsargiai susukite omletą į ritinėlį.

Žingsnis 5

Prancūziškas omletas su upėtakiu Žingsnis 5
Paruoštą omletą dėkite ant lentelės ar lėkštės ir apibarstykite likusiu tarkuotu sūriu.

Žingsnis 6

Prancūziškas omletas su upėtakiu Žingsnis 6
Supjaustykite omletą vienodais gabalėliais ir patiekite!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos