Publikavimo data: 2024-03-26
Prancūziškas omletas su upėtakiu
Šiame recepte sužinosite, kaip prancūzai gamina omletą. Jis, kaip ir viskas, ką jie daro, gaunasi gražus ir išskirtinis. Šie neįprasti pusryčiai padės jums ištrūkti iš rutinos, pasisotinti ir pakelti nuotaiką!
Žingsnis 1
Dubenyje išplakite kiaušinius ir pagal skonį įberkite druskos.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir supilkite dubenėlio turinį į keptuvę. Tolygiai paskleiskite aplink keptuvę. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir gausiai juo aptepkite pusiau iškepusį omletą. Dalį sūrio pasilikite vėlesniam laikui.
Žingsnis 3
Supjaustykite raudonąją žuvį griežinėliais ir padėkite ją prie vieno omleto krašto.
Žingsnis 4
Atsargiai susukite omletą į ritinėlį.
Žingsnis 5
Paruoštą omletą dėkite ant lentelės ar lėkštės ir apibarstykite likusiu tarkuotu sūriu.
Žingsnis 6
Supjaustykite omletą vienodais gabalėliais ir patiekite!
Kategorijos