Prieskoniais pagardinta varškė su brendžiu ir vyšniomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Prieskoniais pagardinta varškė su brendžiu ir vyšniomis

Desertas iš varškės, brendžio, vyšnių, aštrių prieskonių iš paprasto saldumyno iškart virsta šventinio ar sekmadienio stalo, kai visa šeima susirenka švęsti šeimos įvykio, gaminiu. Pagaminti jį labai paprasta, svarbiausia - nepraleisti nė vieno ingrediento, nes šis aromatų ir skonių orkestras yra labai harmoningas.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
198 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Prieskoniais pagardinta varškė su brendžiu ir vyšniomis Žingsnis 1
Išplakite trynius su 3 valgomaisiais šaukštais cukraus. Šokoladą supjaustykite gabaliukais ir suberkite į išplaktus trynius. Sudėkite mišinį į vandens vonelę ir kaitinkite, kol šokoladas ištirps. Supilkite pieną ir palikite atvėsti.

Žingsnis 2

Prieskoniais pagardinta varškė su brendžiu ir vyšniomis Žingsnis 2
Varškę išsukite su 2 šaukštais cukraus. Tada sudėkite sviestą ir grietinėlę, kad gautųsi vientisa masė.

Žingsnis 3

Prieskoniais pagardinta varškė su brendžiu ir vyšniomis Žingsnis 3
Surinkite desertą. Ant gilios salotinės ar kreminės taurės dugno sudėkite "Savoiardi" sausainius. Užpilkite jį vyšnių sultimis, gautomis užpylus vyšnių užpilą brendžiu. Toliau dėkite sluoksnį vyšnių, tada plaktos varškės, šokolado mišinio. Ir dar porą sluoksnių tokiu pat būdu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos