Publikavimo data: 2024-05-26
Prieskoniais pagardinta varškė su brendžiu ir vyšniomis
Desertas iš varškės, brendžio, vyšnių, aštrių prieskonių iš paprasto saldumyno iškart virsta šventinio ar sekmadienio stalo, kai visa šeima susirenka švęsti šeimos įvykio, gaminiu. Pagaminti jį labai paprasta, svarbiausia - nepraleisti nė vieno ingrediento, nes šis aromatų ir skonių orkestras yra labai harmoningas.
Žingsnis 1
Išplakite trynius su 3 valgomaisiais šaukštais cukraus. Šokoladą supjaustykite gabaliukais ir suberkite į išplaktus trynius. Sudėkite mišinį į vandens vonelę ir kaitinkite, kol šokoladas ištirps. Supilkite pieną ir palikite atvėsti.
Žingsnis 2
Varškę išsukite su 2 šaukštais cukraus. Tada sudėkite sviestą ir grietinėlę, kad gautųsi vientisa masė.
Žingsnis 3
Surinkite desertą. Ant gilios salotinės ar kreminės taurės dugno sudėkite "Savoiardi" sausainius. Užpilkite jį vyšnių sultimis, gautomis užpylus vyšnių užpilą brendžiu. Toliau dėkite sluoksnį vyšnių, tada plaktos varškės, šokolado mišinio. Ir dar porą sluoksnių tokiu pat būdu.
Kategorijos