Prieskoniais pagardinti salierai orkaitėje receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-03

Prieskoniais pagardinti salierai orkaitėje receptas

Saliero stiebas arba lapkotinis salieras yra labai aromatingas ir naudingas augalas. Jame yra vitaminų A, B, E, K, aminorūgščių, mineralų ir eterinių aliejų. Jis turi mažai kalorijų ir puikiai tinka besilaikantiems sveikos mitybos. Paruoškite salierų užkandį pagal šį receptą ir tikrai neliksite abejingi šiam produktui. Orkaitėje keptus salierus su prieskoniais galima patiekti kaip garnyrą arba naudoti kaip brusketų įdarą.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
182 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Garstyčios, salierai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Prieskoniais pagardinti salierai orkaitėje receptas Žingsnis 1
Nuplaukite salierą, peiliu nulupkite šaknį. Įkaitinkite orkaitę iki 180⁰C temperatūros.

Žingsnis 2

Prieskoniais pagardinti salierai orkaitėje receptas Žingsnis 2
Supjaustykite salierus 5 mm storio griežinėliais. Sudėkite į gilų dubenį, įberkite garstyčių, druskos, pipirų ir džiovintų česnakų. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Prieskoniais pagardinti salierai orkaitėje receptas Žingsnis 3
Kepimo indą patepkite augaliniu aliejumi. Į formą sudėkite salierus.

Žingsnis 4

Prieskoniais pagardinti salierai orkaitėje receptas Žingsnis 4
Saliero stiebą kepkite 10 minučių.

Žingsnis 5

Prieskoniais pagardinti salierai orkaitėje receptas Žingsnis 5
Paruoštą patiekalą papuoškite žolelėmis. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos