Profiteroles kremas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Profiteroles kremas

Klasikiniai "profiteroles" yra prancūziški miltiniai gaminiai, gaminami iš choux tešlos, kurios pagrindą sudaro sviestas, vanduo ir miltai. Juos galima patiekti tuščius arba įdarytus įvairiais įdarais, pavyzdžiui, saldžiu kremu. Saldžios sutirštintos grietinėlės, skirtos profiteroles, receptas yra paprastas. Reikia tik 2 ingredientų ir 10 minučių laiko. Gero virinto sutirštinto pieno sudėtyje nėra jokių priedų, išskyrus cukrų ir sutirštintą pieną. Geriau rinktis kokybišką sviestą, nuo 72 % riebumo.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
500 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
40 g
Angliavandeniai
31 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Profiteroles kremas Žingsnis 1
Iš kondensuoto pieno ir sviesto pradėkite ruošti kremą peltakiukams. Paimkite gilų dubenį ir sudėkite į jį sviestą. Į sviestą supilkite paruoštą sutirštintą pieną. Įjunkite mikserį ir plakite 3-4 minutes, kol masė taps vientisa.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos