Publikavimo data: 2024-04-02
Profiteroles kremas
Klasikiniai "profiteroles" yra prancūziški miltiniai gaminiai, gaminami iš choux tešlos, kurios pagrindą sudaro sviestas, vanduo ir miltai. Juos galima patiekti tuščius arba įdarytus įvairiais įdarais, pavyzdžiui, saldžiu kremu. Saldžios sutirštintos grietinėlės, skirtos profiteroles, receptas yra paprastas. Reikia tik 2 ingredientų ir 10 minučių laiko. Gero virinto sutirštinto pieno sudėtyje nėra jokių priedų, išskyrus cukrų ir sutirštintą pieną. Geriau rinktis kokybišką sviestą, nuo 72 % riebumo.
Žingsnis 1
Iš kondensuoto pieno ir sviesto pradėkite ruošti kremą peltakiukams. Paimkite gilų dubenį ir sudėkite į jį sviestą. Į sviestą supilkite paruoštą sutirštintą pieną. Įjunkite mikserį ir plakite 3-4 minutes, kol masė taps vientisa.
Kategorijos