Ptitiam su karštu padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Ptitiam su karštu padažu

Patiekalas neįprastas savo Viduržemio jūros regiono motyvais dėl pittitimus.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
304 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
43 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Ptitiam su karštu padažu Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą. Apkepkite ją. Pasūdykite, pagardinkite pipirais.

Žingsnis 2

Ptitiam su karštu padažu Žingsnis 2
Kepkite, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Ptitiam su karštu padažu Žingsnis 3
10 minučių pavirkite ptitiam vandenyje.

Žingsnis 4

Ptitiam su karštu padažu Žingsnis 4
Į paukštieną supilkite aliejų. Išmaišykite.

Žingsnis 5

Ptitiam su karštu padažu Žingsnis 5
Į mėsą supilkite padažą ir šiek tiek vandens. Troškinkite 7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos