Publikavimo data: 2025-08-18
Puiki lazanija su malta mėsa.
Šis receptas į mūsų namus pateko vaikų dėka: jie dalyvavo meistriškumo kursuose ir įsiminė šefo receptą. Man pačiai teko daug ką patobulinti. Tačiau galiausiai išėjo puiki lazanija.
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves: nulupkite ir supjaustykite svogūną ir morkas. Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 2
Kelias minutes pakepinkite maltą mėsą augaliniame aliejuje. Sudėkite daržoves ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Supilkite pomidorų pastą, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite apie 5 minutes.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą: 2 minutes pakepinkite miltus, sudėkite sviestą, išmaišykite ir supilkite pieną. Visą laiką intensyviai maišykite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Virkite 3-4 minutes.
Žingsnis 4
Į formos dugną įpilkite šiek tiek padažo, ant viršaus sudėkite lazanijos lakštus ir ant viršaus uždėkite šiek tiek maltos mėsos. Galite įpilti dar šiek tiek padažo. Sluoksnius pakartokite kelis kartus.
Žingsnis 5
Pašauti lazaniją į įkaitintą orkaitę 20 minučių.
Kategorijos