Puiki lazanija su malta mėsa. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Puiki lazanija su malta mėsa.

Šis receptas į mūsų namus pateko vaikų dėka: jie dalyvavo meistriškumo kursuose ir įsiminė šefo receptą. Man pačiai teko daug ką patobulinti. Tačiau galiausiai išėjo puiki lazanija.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
201 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Puiki lazanija su malta mėsa. Žingsnis 1
Paruoškite daržoves: nulupkite ir supjaustykite svogūną ir morkas. Sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 2

Puiki lazanija su malta mėsa. Žingsnis 2
Kelias minutes pakepinkite maltą mėsą augaliniame aliejuje. Sudėkite daržoves ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Supilkite pomidorų pastą, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite apie 5 minutes.

Žingsnis 3

Puiki lazanija su malta mėsa. Žingsnis 3
Paruoškite padažą: 2 minutes pakepinkite miltus, sudėkite sviestą, išmaišykite ir supilkite pieną. Visą laiką intensyviai maišykite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Virkite 3-4 minutes.

Žingsnis 4

Puiki lazanija su malta mėsa. Žingsnis 4
Į formos dugną įpilkite šiek tiek padažo, ant viršaus sudėkite lazanijos lakštus ir ant viršaus uždėkite šiek tiek maltos mėsos. Galite įpilti dar šiek tiek padažo. Sluoksnius pakartokite kelis kartus.

Žingsnis 5

Pašauti lazaniją į įkaitintą orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, antrieji patiekalai iš miltų, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, lazanija, receptų knyga, naminė lazanija

Kategorijos