Publikavimo data: 2024-06-08
Puikūs koldūnai grietinėje.
Koldūnai jau seniai žinomi pasaulio kulinarijoje. Įvairiose pasaulio šalyse keičiasi jų įdaras ir pavadinimas. Įdaras yra ne tik malta mėsa, bet ir žuvis bei daržovės. Koldūnų analogai yra koldūnai, mantai ir chinkaliai. Ir visi jie savaip labai skanūs, sultingi ir švelnūs.
Žingsnis 1
Kepkite koldūnus keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol taps auksinės spalvos. Atsargiai sudėkite juos į kepimo indą.
Žingsnis 2
Paruoškite grietinės padažą. Sumaišykite pomidorų padažą, druską, pipirus ir smulkintą česnaką su grietine.
Žingsnis 3
Koldūnus užpilkite grietinės padažu. Ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Kategorijos