Puikūs koldūnai grietinėje. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Puikūs koldūnai grietinėje.

Koldūnai jau seniai žinomi pasaulio kulinarijoje. Įvairiose pasaulio šalyse keičiasi jų įdaras ir pavadinimas. Įdaras yra ne tik malta mėsa, bet ir žuvis bei daržovės. Koldūnų analogai yra koldūnai, mantai ir chinkaliai. Ir visi jie savaip labai skanūs, sultingi ir švelnūs.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
267 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Puikūs koldūnai grietinėje. Žingsnis 1
Kepkite koldūnus keptuvėje su augaliniu aliejumi, kol taps auksinės spalvos. Atsargiai sudėkite juos į kepimo indą.

Žingsnis 2

Puikūs koldūnai grietinėje. Žingsnis 2
Paruoškite grietinės padažą. Sumaišykite pomidorų padažą, druską, pipirus ir smulkintą česnaką su grietine.

Žingsnis 3

Puikūs koldūnai grietinėje. Žingsnis 3
Koldūnus užpilkite grietinės padažu. Ant viršaus pabarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos