Publikavimo data: 2025-08-20
Puikus menkės kepenėlių paštetas.
Vienas iš naudingų ir skanių kulinarinių delikatesų yra menkės kepenys. Šis produktas pasižymi naudingomis savybėmis, turi daug organizmui būtinų vitaminų ir mikroelementų. O kalbant apie menkės kepenėlių paštetą - tai subtilus užkandis, kuris paįvairins jūsų mitybą ir papuoš šventinį stalą. Paruošimo būdas visiškai nesudėtingas. O rezultatas - subtilus, orus paplotėlis.
Žingsnis 1
Kiaušinius supjaustykite mažais gabalėliais. Smulkiai supjaustykite žalumynus. Sūrį supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 2
Į blenderio dubenį įmuškite kiaušinius, sudėkite žoleles, menkės kepenėles, sūrį, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Kruopščiai išplakite iki vientisos masės.
Kategorijos