Pūkuoti blyneliai ant kefyro pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Pūkuoti blyneliai ant kefyro

Plikyti blynai, žinoma, netinka įdarui. Jie valgomi gausiai pamirkyti grietinėje arba grietinėlėje, meduje arba uogienėje. Receptas yra puikus. Blynai greitai iškepa, nesulipsta ir neplyšta. Ingredientų minimaliai, o rezultatas - akytas, raugintas, apkeptas ir stebėtinai minkštas.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
209 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.36/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Pūkuoti blyneliai ant kefyro Žingsnis 1
Šiek tiek pašildykite kefyrą.

Žingsnis 2

Pūkuoti blyneliai ant kefyro Žingsnis 2
Įmuškite kiaušinį.

Žingsnis 3

Išsijokite miltus.

Žingsnis 4

Pūkuoti blyneliai ant kefyro Žingsnis 4
Kefyrą sumaišykite su kiaušiniu, įpilkite augalinio aliejaus, druskos, cukraus. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 5

Pūkuoti blyneliai ant kefyro Žingsnis 5
Įmaišykite miltus ir maišykite mikseriu nedideliu greičiu, kol neliks gumuliukų.

Žingsnis 6

Įberkite sodos. Išmaišykite. Palikite 15 minučių.

Žingsnis 7

Pūkuoti blyneliai ant kefyro Žingsnis 7
Į gerai įkaitintą keptuvę pilkite po samtį tešlos. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol apskrus iš abiejų pusių.

Žingsnis 8

Pūkuoti blyneliai ant kefyro Žingsnis 8
Jei norite, aptepkite paruoštą blyną sviestu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepti patiekalai, užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, Užgavėnės, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu

Kategorijos