Publikavimo data: 2025-08-20
Puode virti kukurūzai
Jei įprasti virti kukurūzai jums atrodo nuobodūs, pabandykite šią daržovę suverti ant iešmo su saldžiaisiais vyšniniais pomidorais ir braškinėmis alyvuogėmis. Sūrio padažas įdomiai dera su saldžiaisiais kukurūzais, sukurdamas naują skonį. Užkandį paruošite greitai ir lengvai. Galite pridėti šviežių agurkų ir paprikų. Kukurūzai atrodo ryškiai, apetitiškai, o svarbiausia - nepaisant terminio apdorojimo, jie išlaiko naudingąsias savybes.
Žingsnis 1
Išvirkite kukurūzus. Sudėkite kukurūzų burbuoles į didelį puodą, užpilkite vandeniu ir druska. Užvirkite ir virkite 15 minučių ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Į nedidelį puodą sudėkite kietąjį sūrį ir bryndzą, pieną ir žoleles. Pastatykite ant silpnos ugnies ir kaitinkite, kol padažas sutirštės. Išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Paruoškite kukurūzus su sūrio padažu. Perpjaukite kukurūzų burbuolę per pusę. Ant iešmelių suverkite kukurūzų burbuolę ir ant kiekvienos pusės uždėkite po alyvuogę ir vyšninį pomidorą.
Kategorijos